Sport-en-Bewegen
Ouderparticipatie

In het kader van de Gezonde School is het belangrijk om de jongeren te motiveren, maar evenzo belangrijk is het om ouders te betrekken en te motiveren. Vandaar dat Schoolpartners ook aandacht besteed aan het informeren van de ouders over allerlei ontwikkelingen rondom de Gezonde School.

Dit doet zij door middel van:

  • Informatiebrief aan ouders
    Schoolpartners verzorgt voor de school een 2-maandelijkse nieuwsbrief, welke in goed redactioneel overleg met de schoolleiding word samengesteld. In deze nieuwsbrief worden de ouders geïnformeerd over allerlei recente ontwikkelingen omtrent de Gezonde School en de Gezonde Schoolkantine. Deze nieuwsbrief wordt digitaal verzorgd.
  • Informatiepakket Gezonde School en Gezonde Kantine
    Schoolpartners heeft een standaardinformatiepakket Gezonde School en Gezonde Schoolkantine, welke op open dagen van de school aan ouders en mogelijk nieuwe leerlingen kan worden overhandigd. Dit informatiepakket word in overleg met de schoolleiding door Schoolpartners “op maat” aangevuld met specificieke informatie over de ontwikkelingen binnen de school m.b.t. Gezonde School en Gezonde Schoolkantine.
  • Workshop/lezing Gezonde voeding voor ouderavonden
    Het is mogelijk dat de school voor een ouderavond of tijdens de ouderraad of een klankbordgroep voor ouders meer informatie wil over gezonde voeding en de samenhang met de gezonde leefstijl. Schoolpartners verzorgt dan graag een lezing voor ouders. Ook kan zij de “Les met Smaak” voor ouders als workshop geven.

Interesse, meer informatie nodig over inhoud of kosten of direct een afspraak maken:

Vul dan het contactformulier in of bel met 06-46050547